Storitve

Najučinkovitejši sistem za arhiviranje dokumentov

servis Konica Minolta

Vsak dober podjetnik oziroma lastnik podjetja si želi, da bi njegovo podjetje čim dlje poslovalo, pri tem pa vsako leto dosegalo boljše poslovne rezultate. A kako to doseči? Pomembno vlogo pri tem lahko ima tudi sam način in organizacija poslovanja, v katero med drugim spada vodenje in upravljanje dokumentacije, ki nastane v postopku poslovanja.

Ker je tehnološki razvoj vse hitrejši in vse bolj razpršen po vseh industrijah, se to neizogibno odraža tudi v iskanju najučinkovitejših metod za arhiviranje dokumentov. Če v svojem podjetju nimate vzpostavljenega enotnega sistema za elektronsko upravljanje z dokumenti, lahko razmislite o možnosti najema tiskalnikov. Te pa lahko najamete pri podjetju Anderwald, ki ponuja najboljši servis Konica Minolta, v katerega so vključena tudi nujna popravila.

Konica Minolta

Enotni sistem za arhiviranje dokumentov ponuja številne prednosti

Preden se lotite implementacije katerekoli nadgradnje, je seveda potreben ustrezen načrt. V tega pa je zajeta tudi ocena začetnih in končnih stroškov. Pri tem pa ne gre zanemariti tudi dolgoročni vidik investicije, saj boste z modro odločitvijo lahko bistveno prihranili v času in denarju. Med poslovanjem namreč nastaja ogromno število različnih informacij, od izdanih in prejetih računov do ostale podobne papirologije, ki se razlikuje med posameznimi gospodarskimi panogami.

Za doseganje čim boljših poslovnih rezultatov pa potrebujete optimalno organizacijo vseh sprotnih administrativnih in drugih postopkov, kot so zajem, razvrščanje, shranjevanje, arhiviranje dokumentov, kot tudi samo iskanje ter povezovanje med posameznimi pridobljenimi informacijami. Poleg dolgoročnega zmanjšanja stroškov se lahko z ustrezno strategijo in postavitvijo vam prilagojenega sistema bolje spopadete z različnimi izzivi, med katere sodijo tudi upravljanje, shranjevanje in ohranjanje visoke stopnje zaščite podatkov.

Kako boste lažje dosegli zastavljene cilje?

Z optimizacijo poslovanja, ki jo zagotavlja elektronsko arhiviranje dokumentov, boste veliko lažje dostopali do vseh potrebnih podatkov. To velja za katerikoli proces v vašem podjetju, kar pomeni, da boste do njih lahko dostopali z različnih naprav, kjerkoli in kadarkoli. Zagotovljena večja varnost pri pridobivanju podatkov pa lahko ključno vpliva tudi na povečano produktivnost.

Obenem vam bo elektronsko shranjevanje in arhiviranje dokumentov neposredno pomagalo pri varovanju zaupnih podatkov oziroma občutljivih informacij, za katere potrebujete dodatne mehanizme varovanja. Z novim sistemom pa se boste lahko tudi učinkovito soočili s težavami, ki jih lahko izzovejo različni pretresi in preobrati na trgu, ki pogosto vodijo tudi do zakonskih sprememb.

Ena od velikih nadlog je zagotovo upravljanje materialnih informacij oz. papirologije. Poenoten sistem za arhiviranje dokumentov v digitalizirani obliki ponuja možnost hitrega varnostnega kopiranja ter pazljivo shranjevanje vseh pridobljenih podatkov. S tem se obenem zmanjša možnost nepotrebnega podvajanja podatkov.

elektronsko arhiviranje dokumentov1

Zakaj je pomembno redno vzdrževanje?

Ne glede na to, za kakšen sistem se odločite, dejstvo je, da morate poskrbeti za redno vzdrževanje celotne računalniške in druge opreme, ki igra ključno vlogo pri nastajanju in zajemu podatkov. Prednost najetih sistemov za arhiviranje dokumentov pri strokovnih in izkušenih ponudnikih je zagotovo v tem, da vam ponujajo celovite rešitve.

Te vključujejo tako pomoč pri sami vzpostavitvi sistema, vgradnjo vseh potrebnih naprav in tudi servisne storitve. Če ste se odločili za najem opreme, vam strokovni in izkušeni ponudniki v okviru svojih storitev ponujajo najem in servis Konica Minolta tiskalnikov, ki poteka po certificiranem postopku. Veljavni certificirani postopki so izvedeni in potrjeni le s strani zanesljivih proizvajalcev. Tako je zagotovljen temeljit pregled in odprava morebitnih napak.

elektronsko arhiviranje dokumentov

V čem je najboljši servis Konica Minolta?

Za nemoteno poslovanje je pomembno, da morebitne okvare multifunkcijskih sistemov, tiskalnikov in podobnih naprav ne vplivajo na delovni proces. Neprestane prekinitve dela zaradi mehanskih in drugih okvar lahko močno vplivajo na doseganje poslovnih rezultatov. Zato je nujno uporabljati zanesljiv sistem, ki vam omogoča hitro odpravo okvar.

Hiter in kakovosten servis Konica Minolta vam zagotavlja brezhibno delovanje vseh vaših tiskalnikov oziroma multifunkcijskih naprav. Poskrbljeno je tako za redne načrtovane preglede kot tudi za nepričakovane odprave napak in nujna popravila.

Strokovni izvajalec storitev, ki zajemajo tudi servis Konica Minolta naprav, poskrbi za natančen pregled in oceno morebitne okvare. Nato pa vam jamči, da bo napako tudi odpravil, ne glede na to, ali gre za programsko ali mehansko napako. Poleg tega vam v okviru popravil zagotavlja tudi brezhibno funkcionalnost vseh delov opreme, ne glede na njihovo stopnjo obrabe. Z izbiro zanesljivega in izkušenega ponudnika boste deležni kakovostne in celostne obravnave.

Dostopnost tudi v nujnih primerih

Ena od največjih prednosti najema tiskalnikov ali multifunkcijskih naprav je zagotovo prav ta, da vam ni treba iskati posebnih pooblaščenih servisnih služb, ki morda zaradi obilice dela in številnih različnih strank niso tako odzivni, kot bi si vi želeli. Medtem ko vam izvajalci, ki ponujajo servis Konica Minolta tiskalnikov in multifunkcijskih naprav, omogočajo tudi hitro odzivnost v primeru, ko pride do okvar.

Številne med njimi zahtevajo nujno obravnavo, in tu vam priskočijo na pomoč strokovnjaki podjetja Anderwald, ki vam na podlagi svojih dolgoletnih izkušenj zagotavljajo hiter servis Konica Minolta tudi v primeru najnujnejših popravil. Če se nahajate na območju Ljubljane oz. njene okolice, vam popravilo lahko opravijo v roku dveh ur.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja