Nekategorizirano

Najbolj zanesljivo je, da se kvinoja kupi pri Malinci

kvinoja

Se sprašujete, kje neki kupovati zdravo hrano, ki je pridelana na ekološki način, hkrati pa si ne želite, da bi bila kupljena hrana mešanica slabih izdelkov, temveč si želite, da boste dobili tisto, kar si želite? Kvinoja je že na primer rastlina, ki je precej nezahtevna za rast, vendar pa želijo kmetje njeno rast še pospešiti, zato uporabljajo najrazličnejša sredstva, ki pa za ljudi jasno niso najbolj primerna in predvsem ne zdrava. Če si ne želite uživati takšne hrane, potem je Malinca zagotovo prava izbira, saj ima v svoji ponudbi le ekološko pridelana živila, najde se seveda tudi kvinoja, in to ne kar vsaka, temveč so izbrana le tista, ki so za človeka zdrava.

 

V podjetju Malinca kvinoja sploh nima tako visoke cene, kot bi jo pričakovali za to sveto živilo

Če pogledamo, kaj kvinoja vse vsebuje, komu vse je namenjena, za kaj vse se jo lahko uporablja, kako zdrava je, nasitna in še mnogo presežnikov bi lahko našli zanjo, potem bi si človek lahko predstavljal, da ima tako visoko ceno, da je dosegljiva le petičnežem. Vendar pa sploh ni tako. Za 200 g bomo v Malinci odšteli le 5,99 €.

Preden rečete, da je to veliko, morate upoštevati, da se kvinoja pri kuhanju napihne oz. nabrekne za kar nekje štirikratno velikost neskuhane, kar pomeni, da jo je treba dati v lonec relativno malo in je dvesto gramsko pakiranje namenjeno za kar nekaj obrokov, kar je bistveno manj od drugih prilog, ki povzročajo kup zdravstvenih in ostalih težav, ki jih je potem treba reševati z drugimi prehranskimi dodatki, ki pa stanejo res veliko. Hkrati boste dobili v tej trgovini tudi nasvete, kako vse se lahko kvinoja uporablja, za koga vse je namenjena, polno receptov in vsega, kar potrebujete. Rečemo lahko torej, da vas bodo oborožili z vsem, kar potrebujete, da boste lahko to živilo resnično spoznali.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja