Nekategorizirano

Na Bet365 so možne single stave, ki so boljše od sistemskih

Ljudje se pri slovenski stavnici velikokrat jezijo, ko bi vendarle radi oddalo stavo le na en dogodek, torej tako imenovano single stavo, pa tega nikakor ne morejo narediti, saj so na voljo zgolj sistemske. V tem primeru je edina opcija menjava stavnice, glede na to, da pa imamo pri nas samo eno stavnico, pa je edina opcija dejansko tuja stavnica in stavnica Bet365 se zdi več kot idealna možnost.

Dejansko omogoča tako single stave kot tudi sistemske, so pa single veliko manj tvegane, saj je treba pravilno določiti le ene pravilni izid za izplačilo, medtem ko je treba pri sistemskih določiti vse pravilne izide. Zato se tudi vsi malo bolj resni igralci stav odločajo za single stave in to imajo tudi slovenski igralci poleg bistveno višjih kvot tudi najraje. Pri slovenski stavnici igralec namreč dobi občutek, da je namenjena zgolj temu, da zasluži stavnica, ne pa da zasluži nekaj tudi igralec, kot je na Bet365. Prav zato dejansko tudi ni nič čudnega, da postaja Bet365 stavnica domače zatočišče vedno več igralcev iz Slovenije, čeprav je škoda, saj bi naša država lahko pobirala še naprej prispevke, če bi stavnica ravnala le malenkost bolj premišljeno in bi se razvijala naprej tako, kot se razvijajo ostale tuje stavnice.

bet365

Če bi si za vzor vzela stavnico Bet365, potem bi zagotovo imela že sesaj mnogo več igralcev, ki bi veliko raje stavili tudi na tekme, na katerih je favorit skoraj da že v naprej znan, saj so trenutno kvote tako nizke, da je stavljalec kljub pravilno vplačanem znesku lahko v negativnem stanju po plačilu vse obveznosti, ki sledijo pri izplačilih, česar za enkrat pri Bet365 še ni.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja