Lepota in Zdravje

Magnezij se skriva za vsakim vogalom

magnezij

Mineral je prisoten povsod na Zemlji, v rastlinah, živalih, ljudeh. V človeškem telesu je po vsebnosti magnezij kar na četrtem mestu. Največ ga vsebuje okostje, nekaj pa tudi mišice, mehka tkiva in tudi kri. Igra pomembno vlogo pri zdravju celotnega telesa. Lahko bi rekli, da vpliva tudi na zdravo stanje uma. Mineral magnezij je namreč pomemben za delovanje možganov. Vsebuje ga sleherna celica, saj ga nujno potrebuje za delovanje. Sodeluje v več sto reakcijah. Pomaga pri pretvorbi hrane v energijo, ki jo organizem potrebuje, da deluje. V veliko pomoč je magnezij pri ustvarjanju in popravljanju DNK. Odličen je za vse, ki jih pestijo krči v mišicah. V ponudbi je prav poseben magnezij Malinca je prva, ki je priskrbela ekološkega.

Magnezij naj bo naraven in ekološki

Če je vaša prehrana nezdrava, potrebujete ekološki magnezij Malinca zagotavlja naravnega, ki ga organizem dobro absorbira. Na poličkah trgovin boste pogosto našli dopolnila, ki trdijo, da bodo premagala vse vaše tegobe. V resnici pa marsikatero vsebuje razne primesi ali dodatke, ki vam lahko škodijo, kaj šele pomagajo. Pogosto gre za umetno ustvarjene oblike, ki jih telo ne bo moglo (u)porabiti. Tak dodatek bo preprosto šel skozi vas. Upoštevajte, da še tako dober ni nadomestilo za uravnotežene obroke. To pomeni, da je treba hladilnik napolniti z veiko svežega sadja in zelenjave. Drugi pomembni korak pa je ta, da si privoščite najboljša dopolnila.

Magnezij uspešen v boju z utrujenostjo

magnezij

Najboljši magnezij je naraven. Še boljši je opremljen z ekološkim certifikatom. Utrujenost, izčrpanost prežita na ljudi vsak dan. Žal pa si nihče ne more privoščiti počitnic, vedno ko jih potrebuje. Zato si mora pomagati in izboljšati svoje počutje. Obremenjenost pogosto vodi tudi do nespečnosti. Insomnija je psihofiziološka motnja spanja, ki bo iz vas naredila pravega zombija. Lahko celo spremeni vašo osebnost, vsekakor pa vaše razpoloženje. Uspešno jo boste premagali, tako da boste pred spanjem zaužili nekaj te dragocene snovi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja