Kupiti za Huawei p10 ovitek ali etui?

Zaščite za telefone je danes na voljo kar nekaj, tudi za vse telefone Huawei, ki so se množično začeli prodajati šele v zadnjem času. Opazimo sicer lahko, da bumperjev skoraj da nihče niti prodaja ne več, saj tudi povpraševanja zanje ni več. Vendar pa razumljivo, če pa nudijo zaščito le stranic, telefoni pa danes potrebujejo kar zaščito povsod, saj so nekateri narejeni iz posebnega stekla tudi na zadnji stranici. Zato, če si res želite zagotoviti zaščito za telefon Huawei p10 ovitek vsekakor pride kot najboljši v poštev, seveda pa tudi etui ni slaba izbira.

Vsekakor lahko rečemo, da sta za Huawei p10 ovitek in etui dobra rešitev, je pa izbira odvisna od vas

Si ne želite pokvariti tega do podtankosti izdelanega izgleda telefona z nekim ovitkom ali pa celo etuijem? Potem je za Huawei p10 ovitek zagotovo boljša izbira kot pa etui, saj kolikor se proizvajalci trudijo, da bi imel etui lep izgled, jim nikakor ne uspe. Nekako vseeno je to logično, saj etui telefon popolnoma zapre, medtem ko za Huawei p10 ovitek zgornjo oz. sprednjo stran pusti odkrito in se prekrije zgolj zadnjo stran in tudi stranice.

Sicer se morda zdi, da je zato zaščita kaj manjša, ker za Huawei p10 ovitek prekrije le stranice in pa hrbtno stran telefona, vendar pa ste lahko brez, saj dejansko obstaja odlična rešitev tudi za zaslon, to pa je kaljeno steklo, ki se ga nalepi na zgornjo plast telefona in v primeru, da telefon res grdo pade in na kako špico ali pa le kamenček, bo počilo zaščitno steklo, ki bo tudi vpilo vse tresljaje, ki se razporedijo po celem steklu. Sicer steklo grdo poči, ampak ekran telefona pa ravno zato ostane povsem nepoškodovan. Ravno zato se seveda tudi vedno več ljudi odloči kar za telefon Huawei p10 ovitek in ne za etui, saj je rešitev danes res dobra in predvsem praktična, hkrati pa na izgled telefona kaj dosti ne vplivamo.