Nekategorizirano

Kupiti Bitcoin ali nepremičnino?

bitcoinVprašanje kupiti Bitcoin ali nepremičnino si postavljajo mnogi. Odgovor je preprost, če imate dovolj denarja kupite oboje oz. drugače povedano, ja zaradi vašega boljšega počutja kupite nepremičnino, ampak takšno, ki vam bo omogočila, da 10% predvidenega zneska za investicijo, investirate v kripto valute. Kako kupiti Bitcoin je v več spletnih člankih zelo dobro obrazloženo. Tako, da če ste še neuki na tem področju, tega kako kupiti Bicoin ne rabite spraševati nikogar, ampak morate zgolj vzeti računalnik v roke, si vzeti 2 minuti časa in prebrati prvi članek na to temo.

Kdaj in kako kupiti Bitcoin?

Tudi to si lahko preberete na spletu, za začetek poiščite članek kako kupiti Bitcoin in ko boste tega prebrali, boste kaj kmalu ugotovili tudi kdaj kupiti Bitcoin. Naj pa vam nekoliko pomagam. Za vse stvari velja zgolj eno zlato pravilo, in sicer karkoli se kupuje takrat, ko je poceni in prodaja takrat, ko je drago. Neuki vlagatelji ob padcu vrednosti njihove investicije takoj naredijo paniko in začnejo prodajati vloženo. Ker je vrednost ravno padla, je normalno in logično, da jim je investicija naredila izgubo. POPRAVEK, ne ni jim investicija naredila izgube, izgubo so si naredili sami, ker so prodali takrat, ko bi morali še dokupiti, saj bi kupovali poceni.

Kako kupiti Bitcoin, da ne bi imeli izgube?

Za katero koli investicijo, tako tudi za investicijo v kripto valute velja, da se v njih investira denar, ki ga nujno ne potrebujete za preživetje, pa če to pomeni, da boste investirali le 50 €, potem investirajte le 50 €. Kako kupiti Bitcoin npr. pa si lahko preberete na internetu, saj na svetovnem spletu lahko najdete res ne malo člankov na temo kako kupiti Bitcoin ali druge kripto valute. Seveda, pa na spletu lahko najdete tudi nasvete kako kupiti Bitcoin, da ne bi imeli izgube oz. bolje povedano, kako ustvariti dobiček z investicijo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja