Storitve

Kontrola pristopa je fleksibilna

kontrola pristopa

Lastniki podjetij, ki se ukvarjajo s tehnologijo, se zelo dobro zavedajo, kako pomembna je kontrola pristopa. Počasi se začenjajo zavedati njene pomembnosti tudi druge organizacije. V današnjem svetu lahko njihov posel ogrozi več dejavnikov, pred katerimi se je treba obvarovati. Za preprečevanje fizičnega dostopa je kot naročena kontrola pristopa Allhours jo zagotovi s strojno opremo. To sestavljajo elektronske ključavnice, čitalci in kontrolerji. ŽE s tem lahko učinkovito preprečite nepooblaščenim osebam, da vstopijo v določen prostor. Lahko pa uredite tako, da imajo dostop le določeni posamezniki. Do območja lahko dostopajo ali ves čas ali le omejen čas. O tem, komu je vstop dovoljen in kako dolgo mu je dovoljen, odločajo nadrejeni. Kontrola pristopa naj bo omejena v skladu z nalogami zaposlenih.

Kontrola pristopa da pridih profesionalizma

Ključi radi pogosto izginejo, se izgubijo. Padejo iz žepa ali se založijo. Zdaj izguba ključev ni več nikakršen problem. Ni potrebe po bojazni, da bi jih našla neprava oseba. Tudi če jih najde, ni nič izgubljeno. Vaš sistem kontrola pristopa vam dovoli, da takoj po prijavi izgube na daljavo zaklenete vrata in preprečite dostop. Način, kako je podjetje predstavljeno, je pomemben z vidika pridobivanja strank. Kot ljudje bolj zaupajo privlačnim in urejenim, tako bodo zaupali tudi instituciji, ki ima red. To, da že na zunaj podjetje izpade profesionalno omogoča kontrola pristopa Allhours pa nudi več kot le zunanji profesionalizem. Dovoljuje vam vpogled zgodovino vseh vstopov in izstopov. Ob nesreči lahko preverite, ali so vsi vaši delavci uspeli priti iz stavbe. Pri drugih nezgodah nemudoma prejmete obvestilo na telefon. To omogoči hitrejši odziv in razrešitev.

Kontrola pristopa z najnovejšimi standardi

Inovativna kontrola pristopa obsega aplikacijo Door Cloud. Oblak ne potrebuje svojega strežnika. S tem je zagotovljena večja varnost, ki jo uresničuje z najnovejšimi standardi in protokoli, gostovanjem na Microsoft Azure in še več. Zaradi sodobnega programskega vmesnika se kontrola pristopa zlahka poveže z drugimi vzpostavljenimi sistemi. Po zaslugi oblaka se lahko znebite celo kartic in obeskov, s katerimi ste prej zaklepali vrata. Vse, kar resnično potrebujete, je pametni mobilni telefon. Dolgoletne izkušnje so obrodile vrhunsko tehnologijo, ki zagotavlja varnost na vrhunski ravni.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja