Storitve

Kontrola dostopa prikaže gibanje

kontrola dostopa

Dokazano je, da nekaterim delavcem zelo dobro dene to, da jih nadrejeni nadzirajo. Nadzirati pa je mogoče več vidikov in na več načinov. V podjetjih se lahko uvede tako imenovana kontrola dostopa. Podjetje Špica je iznašla odlično rešitev, imenovano Time&Space, s katero bodo vodilni vedeli, kje in kdaj se nahajajo njihovi podrejeni. Vse o inovativni storitvi si lahko preberete na naslednji spletni strani: https://www.spica.si/kontrola-pristopa. Če se bojite, da bi ta ukrep bil preveč invaziven, je vaš strah povsem odveč. V to smer namreč zanesljivo gre ves svet. Takšna kontrola dostopa ne vdira v posameznikovo zasebnost. Poteka namreč le v službi, ob službenem času v službenih prostorih.

Kontrola dostopa pokaže zanesljivega

Inovativna Špica pa se ni omejila le na Slovenijo, kot se tudi vi ne boste omejili na nadziranje prihodov in odhodov. Korak naprej od tega predstavlja kontrola dostopa. Še posebej organizacije, ki se ukvarjajo z občutljivimi raziskavami in hranijo občutljive podatke, ki štejejo med poslovne skrivnosti, bodo morale pošteno razmisliti o uvedbi novih ukrepov. Kjer je delavcev veliko število, ni mogoče odlično poznati prav vseh. Povsem mogoče je, da se veliki množici najdejo osebe, ki niso vredne zaupanja. Takšne, ki bi bile sposobne izkoristiti priložnost in narediti kaj prepovedanega. Nikar ne zaupajte slepo, temveč naj kontrola dostopa opravlja nujni nadzor. Poleg tega da zaščitite svojo opremo in informacije, lahko zavarujete tudi sebe in druge posameznike.

Kontrola dostopa vas bo razbremenila

Učinkovita kontrola dostopa bo jasno povedala, kdo ima pravico dostopati v določene prostore in do določenih podatkov. Poeonostavila bo nekatera pravila in pravice. Vse, kar se dogaja v instituciji, bo zabeleženo. Iskanje dogodkov in preiskovanje bo veliko hitrejše in zanesljivejše. Posledično bodo tudi razrešitve hitre. Zagotovo boste vedeli, kdo od vaših podrejenih je zanesljiv in kdo ne. Time&Space pa lahko povežete tudi z nekaterimi ključavnicami. Zato ne bo prišlo do težav, ko vas obiščejo ljudje brez kartic, ki jih vedno s sabo nosijo zaposleni. Ne oklevajte, kajti popolna kontrola dostopa vas bo razbremenila in poživila vaše dneve.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja