Nekategorizirano

Ključne prednosti Samsung Galaxy S10

Morda glavna prednost, ki jo ima Samsung Galaxy S10 pred konkurenco je izredno zmogljiv procesor Exynos 9820, katerega poganja operacijski sistem Android 9.0. Kot vsi ostali iz te družine, tudi Samsung Galaxy S10 podpira slovenski meni. Delovnega pomnilnika ima kar 8 GB, kar omogoča res izredno hitro delovanje tudi več uporabniških aplikacij hkrati, kar je lahko ena od pomembnejših lastnosti v današnjem hitrem poslovnem svetu, kjer se je potrebno v hipu odločati o več stvareh hkrati. Kaj morda ni tako tudi pri vas? Če vas zanima še več o temu telefonu, si vse skupaj preberite na spletni strani podjetja A1, in sicer na spletni povezavi https://www.a1.si/telefoni/samsung-galaxy-s10-128-gb-crna.

Zelo velik in že tovarniško zaščiten zaslon samsung s10

Samsung Galaxy S10 se lahko pohvali s kar 5,49 cm veliko diagonalo zaslona, ki omogoča kar 3.040 × 1.440 slikovnih točk ločljivosti in s kar 16 milijonov barvnih odtenkov. Zaslon je že tovarniško zaščiten z zaščitnim steklom Corning Gorilla Glass 5, kar pomeni, da ni potrebno kupovati dodatnega zaščitnega stekla, kot je bilo to potrebno še za S9 različico tega istega telefona. Še vedno pa se priporoča, da kupite zaščitni ovitek, ki stane nekaj 10 EUR, kar je v primerjavi s ceno tega telefona zagotovo drobiž za vsakogar.

Izredno zmogljiva in samopolnilna baterija

Baterija, ki omogoča delovanje telefona Samsung Galaxy S10 je kar 3.400 mAh, zaradi česar omogoča neprekinjen pogovor do 21 ur, kar je zagotovo nekaj posebnega med vsemi tovrstnimi telefoni. Namreč v poslovnem svetu se mnogokrat zgodi, da se telefon še pred koncem delovnega dne povsem izprazni, kar ni nemogoče tudi pri temu telefonu. Zato so proizvajalci pri telefonu Samsung Galaxy S10 razvili, da se le-ta polni povsem sam, in sicer brezžično, in to enkrat hitreje kot, če bi ga polnili z običajnim žičnim polnilcem, kar že zdaj govori o tem, da bo Samsung Galaxy S10 zagotovo postal več kot zelo iskan telefon.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja