Šport in prosti čas

Katera stavnica se lahko kosa z William Hill?

william hill

V kolikor ste v zadnjem času spremljali situacijo ponudnikov športnih stav, ste lahko dokaj hitro zasledili, da so razlike samih kvot pri različnih športnih dogodkih lahko gromozanske. Ne samo da vas nekatere stavnice omejijo s samo ponudbo in samo izbiro stav, mogoče celo postavijo limit iz strani samih vplačila, vendar se boste skoraj zagotovo spraševali, kako je mogoče da pri identičnih vplačilih na William Hill na identičnem dogodku in pri konkurenčnem stavnem ponudniku lahko prihaja do tako velikih razlik? Na primer pri William Hill lahko za vplačilo posameznega dogodka dobite veliko večjo kvoto, kot pri veliki večini ponudnikov športnih stav.

Zakaj prihaja do takšnih odstopanj?

Razlogi tičijo predvsem v velikosti stavnice oz. kakšen spekter ponudbe, limitov, kritja, število uporabnikov in itd. William Hill se lahko namreč pohvali z mnogo pozitivnimi lastnostmi in ne spada med stavne ponudnike, ki se velikokrat znajdejo na črni listi pritožb uporabnikov. Velikokrat se lahko zasledi, da stavnice zaradi svoje likvidnosti niso zmožne izplačati določenih dobitkov oz. nekatere kar zamrznejo stavne račune svojih strank z navedenim razlogom da je uporabnik pod preiskavo oz. da je prišlo do zakonskih nepravilnosti. Tudi likvidnost je namreč vzrok, da določene stavnice že v samem začetku ponudijo slabšo kvoto uporabniku za isti dogodek. Pri William Hill se torej lahko pohvalijo z dolgo tradicijo športnih stav, ki uporabnikom ponujajo realne možnosti za zaslužek.

Čaka vas tudi bonus

V kolikor se na William Hill registrirate preko zgornje povezave, vas ob prvem vplačilu na vašem kontu čaka darilce v obliki stavnega bonusa, ki vam bo pomagal ob postopnem naraščanju vašega stavnega konta. V podjetju William Hill verjamemo da je ključ do uspeha stavnice, prav neomejevanje lastnih uporabnikov pri samih vplačilih in izplačilih, v kolikor se le ti primeri skladajo z zakoni, ki jih postavljajo regulatorji, ki stavnicam začrtajo smernice.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja