Lepota in Zdravje

Karitejevo maslo obljublja lepo kožo

karitejevo masloNa trgu je na voljo veliko izdelkov, ki obljubljajo čudovito kožo in vsebujejo celo paleto škodljivih snovi. Koža lahko vsrka vse, kar se nanese nanjo, kar kliče po izjemni previdnosti pri uporabi določenih izdelkov, ki so napolnjeni s konzervansi, alkoholom, umetnimi barvili in preostalimi sestavinami, ki škodijo koži in zdravju. Ljudje se vedno bolj zavedajo škodljivega učinka sintetične kozmetike, zato je vse bolj pogosta je uporaba naravnih kozmetike, kot je karitejevo maslo. Za najboljši učinek mora le-to vsebovati vse snovi, zaradi katerih je tako zaželeno. V spletni trgovini podjetja Malinca, ki jo najdete na povezavi https://www.malinca.si/karitejevo-maslo-iz-ekoloske-pridelave-100g.html dobite karitejevo maslo najvišje kakovosti brez umetnih dodatkov.

Karitejevo maslo pomiri razdraženo kožo

Karitejevo maslo podjetja Malinca je stoodstotno naravno, brez primesi olj, in najpomembneje, ne vsebuje škodljivih parabenov. Parabeni so v kozmetiki uporabljeni kot konzervans in jih povezujejo z rakom na dojkah. Po oreščkih nežno dišeče karitejevo maslo je odlična osnova za dodajanje nekaj kapljic najljubšega eteričnega olja, ki bo kožo odišavilo in še dalje pripomoglo k izboljšanju videza kože. Na določenih mestih je koža precej hitreje in bolj izsušena. Na komolce, kolena in podplate je zato dobro vsak dan nanesti hranljivo karitejevo maslo, ki je primerno tudi za kožo, ki je luskasta in razdražena, po nanosu boste takoj začutili olajšanje.

Karitejevo maslo je prva pomoč pri pikih

Ustnice bo še prijetneje poljubiti, če boste prej nanje nanesli ekološko pridelano karitejevo maslo. Pri tem se vam ne bo treba bati, da bi kdo po nesreči zaužil kaj karitejevega masla, saj se maslo lahko uporablja tudi v kuhinji. Vam je stiskanje mozoljev pustilo brazgotinice na obrazu? Nič hudega, za prvo pomoč se obrnite na karitejevo maslo. Odlično je tudi za pike komarjev, ki so vas celo noč držali pokonci in vam dobesedno pili kri. To čudovito kremo, bogato z vitamini in dobrimi maščobami lahko nanesete na celoten obraz, tudi na občutljivo in nežno kožo pod očmi, saj ni komedogeno, zato ne bo mašilo vaših por in povzročalo nastanka aken in ogrcev.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja