Dom in vrt

Kakšni so kvalitetni stoli za pisarne

pisarniški stol

Vse pogosteje sedimo za računalniki, saj je naše delo neredko povezano z njimi. Računalnik in pisalno mizo pa uporabljamo tudi v prostem času. Ker torej dnevno kar nekaj ur preživimo za računalnikom, je še toliko pomembneje, da sedimo na dovolj kakovostnem pisarniškem stolu. Pomembno vlogo ima vsekakor tudi zasnova mize.

pisarniški stoli Kvalitetni pisarniški stoli so prepoznani po tem, da imajo učinkovito ledveno podporo. Ta uporabniku pomaga ohranjati naravno krivuljo hrbtenice ter tako odlično pripomore k zdravi, pravilni drži med sedenjem. Večina cenejših za pisarne tega dela nima.

Nastavljiva višina hrbtišča, naslonjala za glavo ter roke

Kvalitetni pisarniški stoli se odlikujejo tudi po nastavljivi višini hrbtišča. Hrbtišče je pri izbiri ključnega pomena. Hrbtišče mora biti ergonomsko zasnovano ter nastavljivo. Le na takšen način se lahko popolnoma prilagodi našemu telesu. Na pravilno nastavljenem stolu se uporabnik počuti sproščeno in udobno.

Kakovosten stol za pisarno torej vključuje nastavitev višine. Tako lahko različno visoki uporabniki najdejo ustrezno nastavitev za svoje potrebe. Enako pomembni sta tudi nastavitev višine naslonjala za glavo ter roke. To je izjemna prednost, ki je pri večurnem sedenju zagotovo neprecenljiva.

Nastavitev naklona pisarniškega stola

Ne nazadnje pa so kvalitetni pisarniški stoli prepoznani tudi tako, da omogočajo sinhroni mehanizem. Ta zagotavlja nastavitev naklona glede na težo uporabnika. Nagib mora biti takšen, da se uporabnikova stopala lahko popolnoma poravnajo s tlemi. Pri slabo zasnovanih izvedbah sedežev noge hitro izgubijo stik s tlemi.

Nakup kvalitetnega stola za pisarno

Glede na omenjene informacije o kakovostnih stolih za pisarne lahko veliko lažje izberete ustreznega in dovolj kakovostnega za svoje potrebe. Takšni so vam na voljo v vseh dobro založenih specializiranih prodajalnah s pisarniško opremo.

Pri izbiri stola vam lahko dobro pomaga tudi strokovno podkovani trgovec z dobrimi izkušnjami. Pred nakupom preizkusite čim več modelov.

ergoles logo

Pestro ponudbo pisarniških stolov si lahko ogledate na spletni strani podjetja Ergoles.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja