Dom in vrt

Kakovostna izolacija fasade brez skritih stroškov

libelagroup fasada izolacija

Kvalitetna in ustrezna izolacija fasade povečuje energetsko učinkovitost objekta, zaradi česar so nižji stroški za ogrevanje in elektriko. Prav tako pa dobro izolirane zunanje stene nudijo kvaliteto bivanja, pri čemer se v poletnih in zimskih mesecih uravnavajo temperature in nudijo udobno bivanje. Hkrati se zmanjšuje tudi možnost za nastanek kondenzacije in vlage. V podjetju Libela group poskrbijo, da izolacija fasade ustrezno izboljša izoliranost zunanjih sten objekta. Pred izvedbo dela vrhunski strokovnjaki iz tega podjetja naredijo brezplačen ogled stavbe in naročnikom svetujejo glede izbire materialov ter opravijo tudi informativni izračun.

Izolacija fasade z različnimi materiali

Podjetje zvočno in toplotno izolira zunanje stene objekta z različnimi materiali, kot je stiropor, tervol, grafitni stiropor ter steklena in kamena mineralna volna. Izolacija fasade je narejena v sodelovanju z najbolj priznanimi proizvajalci fasad v Sloveniji, kot je Baumit, Weber, Caparol, Jub in drugi. Pred pričetkom del natančno preučijo vse lastnosti objekta, zato da lahko z naročnikom določijo želen izgled fasade in uporabljen material. Pri odločitvi je pomembna tudi izpostavljenost zunanjih sten, lokacija in namembnost objekta.

Izolacija fasade s subvencijo EKO sklada

Specializirano podjetje, kot je zgoraj omenjeno, naročnikom pomaga pri pridobivanju subvencioniranih sredstev iz EKO sklada, da se ustrezna izolacija fasade izvede najceneje možno in še vedno z upoštevanjem visoke kvaliteta. Podjetje, ki razvija nov ekološki pristop do izvedbe dela, pomaga naročnikom pri prijavah na razpisne pogoje EKO sklada. Pri tem so zaposleni tega podjetja tudi na tekočem z informacijami o tem, kdaj so določene subvencije razpisane in za koga so primerne, glede na izpolnjevanje določenih pogojev.

Libela group pripravi ugoden informativni izračun

V podjetju pripravijo ugoden informativni izračun, brez skritih stroškov. Izolacija fasade ima pri prvotnih meritvah ob ogledu objekta določeno natančno ceno, ki se kasneje ne spreminja, saj strokovnjaki vračunajo vse postavke za izvedbo del. Morebitna dodatna dela se prav tako jasno opredelijo in nato dodajo k prvotnemu informativnemu izračunu za izoliranje zunanjih sten stavbe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja