Nekategorizirano

Kakovost in izkušnje naj bo vaša izbira in ne cena

odvetniške pisarne

Ko iščete najboljšo pravno pomoč, naj ne bo vaše vodilo cena storitve, temveč kakovost in izkušnje. Glede na to, da vam pri pravnem svetovanju lahko pomaga katerakoli odvetniška pisarna v Ljubljani, izberite takšno, ki ji bo vaša zadeva izziv in priložnost za rešitev problema. Saj, ko ljudje iščejo pomoč za rešitev svojega problema, velikokrat vidijo zadevo samo iz svoje perspektive, torej črno-belo. Pomembno je, da tukaj pravnik ne vidi samo priložnosti za hiter zaslužek, temveč rešitev zadeve. To pomeni, da zna realno oceniti situacijo, podati svoje stališče in mnenje, ali se zadeva sploh izplača iz časovnega in stroškovnega vidika. Včasih je namesto odhoda na sodišče dovolj le pogovor po mirni poti, kjer marsikatera odvetniška pisarna v Ljubljana deluje kot mediator.

pravna pomoč

Kakšno obliko pravne pomoči vam nudijo pravne službe?

  • Civilno pravo (izvršbe in izterjave, odškodnine in odškodninski zahtevki, dedovanje, oporoka in nujni delež, ločitev in delitev premoženja, skrbništvo otrok in preživnina, sosedski spori, ureditev meje in motenje posesti, odmiki, gradnje in upravni postopki, služnost …)
  • Gospodarsko pravo (javna naročila, stečaji in stečajni postopki, ustanovitev podjetja, prenos podjetja na družinskega člana, varovanje osebnih podatkov …)
  • Delovno pravo (pogodbe o zaposlitvi, odpoved delovnega razmerja …)
  • Kazensko pravo (prekrški, kazenski postopki in pritožbe na postopke policistov …)
  • Človekove pravice (ustavne pritožbe in pritožbe na evropsko sodišče za človekove pravice)
  • Pogodbe (prodajna, podjemna, avtorska, zaposlitvena, darilna pogodba ipd)
  • Mediacije, pogajanja in poavnave
  • Upravni postopek in upravni spori

odvetnik

Najboljša odvetniška pisarna v Ljubljani

Ko pridemo do vprašanja, kateri pravnik v mestu je najboljši, tukaj enotnega odgovora ni. Vsak primer je edinstven in tako kot na vseh ostalih področjih, je tudi marsikatera odvetniška pisarna v Ljubljani specializirana in izkušena na enih področjih bolj, na drugih manj. Vseeno pa izberite takšno, ki v vas ne vidi samo denarja, temveč izziv in priložnost za rešitev pravnega problema oz. zmago. Osnovna naloga in cilj pravnika je namreč združiti znanja, veščine in sposobnosti, ki rešijo zadevo po čimkrajši in najbolj enostavni poti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja