Dom in vrt

Kako se znebiti prahu v domu?

pokončni sesalnik

Vam gredo na živce kepe prahu, ki se kotalijo po stanovanju nekaj dni za tem, ko ga temeljito očistite? Prah je eden največjih sovražnikov vsake gospodinje, saj ne glede na to, kako pogosto ga brišete, vedno se vrne. Morda se ga v celoti nikoli ne boste znebili, lahko pa občutno zmanjšate količino prahu v vašem stanovanju. Kako? Rešitev je redno brisanje prahu iz pohištva in predmetov, pri tem pa vam pomaga akumulatorski pokončni sesalec https://www.roborock-shop.si/kategorija/pokoncni-sesalniki/. Zaradi praktične oblike boste lahko mimogrede vsak dan počistili vaše stanovanje, brez razpenjanja kablov in bolečin v križu, pred njim pa ne bo ostal neopažen niti najbolj skrit kotiček vašega stanovanja.

 

Zakaj izbrati akumulatorski pokončni sesalec?

pokončni sesalnikAkumulatorski pokončni sesalec ima v primerjavi s klasičnimi in robotskimi številne prednosti. Ena izmed bistvenih je njegova priročnost, saj zaradi dolge palice omogoča vzravnano čiščenje, kar pomeni manj upogibanja in manj bolečin v hrbtu in križu. Druga prednost je baterija, zaradi katere aparata ne rabite priklapljati v vtičnico in niste odvisni od dolžine električnega kabla. Vzdržljivost baterije je od modela do modela različna, nanjo pa vpliva tudi moč čiščenja in vsrkavanja zraka. Za razliko od robotskih naprav vam čiščenje tudi vame manj časa.

 

Na kaj biti pozorni pri nakupu?

Med pomembnejše atribute zagotovo sodita baterija in moč, ki morata biti tako zmogljiva, da brez težav počistita kvadraturo vašega doma. Številni imajo možnost, da lahko z dalj časa čistite v eko načinu in nekaj minut v maksimalnem načinu. Marsikateri moderni akumulatorski pokončni sesalec ima tudi možnost, da se ga razstavi, tako da dobite ročno napravo, kar je dodatni plus. Če želite dve muhi na en mah, izberite takšnega, ki ima suho in mokro čiščenje. Pomembna je tudi velikost posode za prah in dodatne funkcije, kot so globinsko čiščenje, filtracija zraka, LED zaslon za upravljanje, ergonomski ročaj ipd.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja