Ste ljubitelj tenisa in radi gledate teniške dvoboje po televiziji oz. si kdaj kakšnega ogledate tudi po televiziji? Zakaj ne bi te svoje strasti še malo drugače obrnili in nekaj zaslužili, če imate že toliko znanja oz. toliko poznate razmere v tem športu? Tu mislimo predvsem na stave, ki znajo biti precej dobičkonosne, če toliko poznate razmere. Seveda se vam bo dogajalo, da se kakšne stave na tenis ne bodo izšle po vaših željah in v skladu z vplačano stavo, a vseeno če boste izkoristili poznavanje razmer, bi znalo biti za vas vse skupaj zelo pozitivno, če boste seveda tudi premišljeno delovali.

Se prvič podajate v stave?  stave na tenis

Potem vam predlagamo, da začnete na primer z 20 €, ki vam po vsej verjetnosti ne predstavljajo zneska, ki bi vas pahnil v revščino. Na začetku vplačate v stave na tenis le kakšnih 5 €, da se malo naučite, da dobite občutek in da vas poraz in izguba vložka ne bosta potrla. Ko na tak način svoj vložek povrnete z dobljenimi kvotami, greste lahko na malo višje zneske in se začnete igrati s priigranim denarjem, kar je veliko lažje, saj je bolj sproščeno in vas ni strah, kaj bo, če izgubite vplačilo.

Na kaj paziti pri izbiri favorita?

Kot poznavalec verjetno veste, da stave na osebo, ki je lahko prvo postavljena na turnirju in ji na primer travnata podlaga nikakor ne ustreza, nimajo smisla, saj je velika verjetnost, da bo igralec izgubil proti soigralcu, ki pa je za travnate površine specialist. Torej, ko vplačujete stave na tenis, poglejte malo rezultate zadnjih dvobojev na tisti površini, na kateri bo zdaj tudi igral, potem malo poglejte izide iz preteklosti dvoboje s tem igralcem, s katerim igra zdaj, pa tu najprej poglejte vse dvoboje, potem pa poglejte še površino, potem pa še malo poglejte, v kakšni formi je igralec v tem trenutku. Če boste stave vplačali na tak način, je res majhna verjetnost, da boste svoj vložek izgubili.