Nekategorizirano

Kako delujejo Betonyourself stave, ko igramo video igre?

betonyourself

Ne glede na to, ali imate radi streljačine ali pa nogometne video igre, je Betonyourself tista platforma, preko katere nujno morate igrati. Namreč, sanje so se zdaj vsakemu igralcu tudi uresničile, saj Betonyourself omogoča, da denar služimo preprosto z vsako zmago pri določenih igrah.

Torej to, kar ta popolnoma nova in inovativna platforma (Betonyourself) omogoča vsem zvestim ljubiteljem video iger, je to, o čemer smo vsi sanjarili, že odkar smo prvič naleteli na video igro. Končno lahko preko Betonyourself služimo denar tako, da preprosto igramo video igre. Življenje za igralce video iger nikoli ni bilo lepše, kot je zdaj. Poglejmo pa si, kako Betonyourself platforma deluje in kako preko nje lahko zaslužite!

Kako delujejo stave na Betonyourself in kako si zagotoviti zmago?

Kot že samo ime platforme pove, je preko Betonyourself mogoče zaslužiti denar tako, da preprosto stavimo nase oziroma na svojo zmago. Tako je tudi najboljše, saj zakaj bi stavili na nekoga drugega, če nimate nobenega nadzora nad tem, saj ko igramo video igre sami točno vemo, kako dobri in spretni smo.

No, stave na platformi Betonyourself pa delujejo takole:
Sama platforma deluje kot nekakšen posrednik za dva igralca, ki se želita pomeriti. Kot posrednik pa Betonyourself zbere denar od obeh igralcev in skupek le-tega izroči zmagovalcu. Poleg tega pa zahteva, da se oba igralca tudi strinjata s pogoji, ki jih platforma narekuje. Treba pa je tudi vedeti, da se mora vsak nov uporabnik jasno najprej v platformo prijaviti z registracijo.

Sam proces za stave pa je precej preprost. Namreč, igralci lahko sami izbirajo, s kom bodo tekmovali in v kateri igri in najmanjša vsota, ki je za stavo potrebna na tej platformi, je samo petdeset centov. Kdor pa želi staviti več, pa je jasno dobrodošel. Prav tako pa platforma omogoča tako imenovano ponovno igro z istim nasprotnikom, če bi si radi svoj denar priigrali nazaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja