Tehnologija

Izdelava spletnih strani WordPress izgleda enostavno

Vsakdo, ki nekaj ve kako naj bi potekala izdelava spletnih strani WordPress, vam bo povedal, da le-ta le na prvi pogled izgleda enostavno, sicer pa je potrebno tudi pri tovrstni izdelavi spletnih strani upoštevati veliko pravil in podrobnosti. Ne, ni nujno, če se spletna stran dela samo zato, da bo narejena. Potem izdelava spletnih strani WordPress res ni težka in se je lahko loti čisto vsak, saj je na internetu dovolj navodil, kako se tega lotiti in kako to narediti. Problem nastane, če želimo, da je spletna stran tudi visoko pozicionirana na Googlu.

Izdelava spletnih strani WordPress po korakih wordpress izdelava spletnih strani

Najprej je potrebno ugotoviti kaj sploh želimo doseči z našo spletno stranjo, nato narediti kvalitetno analizo trga – naše konkurence, izbrati pravilne ključne besede, narediti osnovno strukturo spletne strani, pravilno poimenovati osnovno stran in vse podstrani, spisati na pravilen način in dovolj dolgo vsebino, pravilno spisati tudi meta opise, prav izdelati url-je ter upoštevati še kar nekaj drugih podrobnosti. Šele, ko imamo vse to določeno, se lahko izdelava spletnih strani WordPress začne. Je še vedno tako enostavno, kot je to zgledalo na prvi pogled ali je bolje, če se vse skupaj prepusti strokovnjaku?

Izdelava spletnih strani WordPress prinese rezultate

Če se vse zgoraj napisano upošteva, nam bo izdelava spletnih strani WordPress prinesla enake ali morda celo še boljše rezultate kot personalizirana (custom) izdelava spletnih strani. Glavna razlika je, da si pri custom izdelavi spletnih strani, naročnik lahko povsem poljubno izmišljuje izgled in postavitev spletne strani, dočim se mora izdelava spletnih strani WordPress delati po nekaterih v naprej določenih pravilih. Seveda so tudi pri tem načinu možna določena prilagajanja, ampak vseeno manjša, kot pri custom izdelavi. Zato in ker je programerjem bolj utečena, je izdelava spletnih strani WordPress tudi cenejša od custom izdelave. Kot na začetku napisano, pa je potrebno vedeti kaj želimo od spletne strani, da izberemo pravilen postopek izdelave.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja