Face ID funkcija ni praktično nič novega niti za Apple, vendar do zdaj le-ta ni delovala, če si je uporabnik npr. pustil brado ali npr. padel s kolesom in se popraskal po obrazu. Pri najnovejšem izmed njihovih telefonov, in sicer pri iPhone Xs Max, pa so to funkcijo tako zelo izpopolnili, da spremembe na obrazu niso več pomembe, saj ta funkcija zdaj deluje tako, da si s pomočjo več kot 30.000 nevidnih točk zapomni vsako potezo uporabnikovega obraza in obraz prepozna, če je vsaj polovica obraznih točk enakih kot ob prvem stiku med telefonom in uporabnikom. iPhone Xs Max zahteva le-to, da uporabnik podrsa po njegovem ekranu navzgor in ima vanj usmerjen svoj pogled, nato je že pripravljen na uporabo.

Kombinacija stekla in kirurškega jekla iphone xs max

iPhone Xs Max, tako kot cela družina iPhone X telefonov, je praktično neuničljiv, saj je spredaj preoblečen z nelomljivim in tudi proti praskam odpornim steklom, zadnja stran pa je oblečena v kirurško jeklo. Tako je uporabniku privarčevano cca 100 EUR kolikor danes stane boljša zaščita za telefon, ki pa bi si jo vsak pametni uporabnik zagotovo kupil hkrati ob nakupu telefona, saj sam telefon stane več kot 1.000 EUR in si zagotovo ne želi, da bi mu že takoj padel po tleh in se zaradi tega uničil. iPhone Xs Max se ne bo, četudi nanj ne damo zaščitnega ovitka in zaščitnega stekla.

iPhone Xs Max zasenči fotoaparat

Dejstvo je, da je ima iPhone Xs Max tako zelo sposoben fotoaparat, da zasenči marsikateri fotoaparat, ki se ga dobi v redni prodaji, seveda ne pa tudi profesionalnih fotoaparatov, ki bodo vedno ostali razred zase. Dejstvo pa je, da za normalnega oz. vsakodnevnega fotografa povsem zadošča fotoaparat, ki ga ima vgrajenega iPhone Xs Max, saj le-ta ima vgrajen prelomni sistem dveh kamer s kar 12 milijoni slikovnih točk ločljivosti in zato povsem zadošča vsako dnevni uporabi ali slikanju na družinskih počitnicah ali rojstno dnevnih praznovanjih.