Lepota in Zdravje

Ionizirana voda je izjemno blagodejna

Voda sestavlja od sedemdeset do petinosemdeset odstotkov človekove telesne teže. Voda predstavlja osnovno sestavino celic v telesu, enako velja za tkiva in telesne tekočine. Brez hrane lahko človek preživi tudi do približno en mesec, medtem ko brez vode ne preživi treh dni. Na dan mora odrasla oseba popiti vsaj dva litra vode. Če je zunaj bolj vroče ali če se oseba aktivno ukvarja s športom, potrebuje še več vode. Znaki, da je nekdo popil premalo vode, sta poleg očitne žeje tudi utrujenost in rahel glavobol. Še bolj blagodejna naj bi bila ionizirana voda, poznana pod blagovno znamko Vitalna voda.

Ionizirana voda je tudi živa voda vitalna voda ionizirana

Podjetje Vitalna voda je tekočino ionizirana voda, ki je boljša od navadne vode, poimenovalo tudi živa voda. Razlog za dodatek pridevnika »živa« je ta, da uživanje vode z mineralnimi ioni pripomore k temu, da podjetje uresniči svoj cilj. Cilj podjetja je ta, da bi ionizirana voda pripomogla k boljšemu počutju osebe, ki jo uživa. Uživanje z mineralnimi ioni bogate vode naj bi osebi dalo tudi več energije. Od navadne vode boljša ionizirana voda naj bi izboljšala ne le kakovost življenja človeka temveč tudi podaljšala življenje. Kakovost življenja naj bi izboljšala tako, da bi bila oseba, ki bi to vodo uživala, veliko bolj zdrava. Tako naj bi ionizirana voda ohranjala kosti krepke.

Ionizirana voda za krepke biserne zobe

Voda, bogata z ioni, naj bi pomagala ohraniti zdrave in krepke zobe in preprečila bolezni, ki so povezane s starostjo. Razlog za tako pozitivno delovanje na človeško telo je ta, da ima ionizirana voda drugačno strukturo kot navadna voda. Voda z mineralnimi ioni naj bi telo bolj hidrirala kot navadna voda, zato bi bilo povsem razumno sklepati, da lahko človek popije manj ionizirane vode in se še vedno počuti odlično. Z mineralnimi ioni bogata voda naj bi tudi pomagala razstrupljati telo, saj naj bi iz telesa odstranjevala škodljive snovi, ki so kisle.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja