Otroška oprema

Igralna podloga je idealna prva igrača

igralna podloga hajdi

Razvoj otroka je izredno pomemben že od prvih nekaj dni po porodu. Dejansko se najprej začne s tem, da se otrok čim manj lovi v prostoru, ko je star kakšna dva meseca oz. ko opazite, da ga začenja zanimati okolica in ne samo da v prazno gleda pred sebe, pa je že super, da začnete s podporo za čim boljši mentalni in fizični razvoj otroka, se pravi da otroka spodbujate k premikanju in tudi vztrajanju najprej po nekaj sekund na trebuščku, nato pa vedno dalj časa. Takrat je dejansko najboljša in tudi najbolj smiselna igralna podloga, za katero pa se morate zavedati, da mora biti tudi zelo kvalitetna, da boste dosegli to, kar si želite. Kakšna super igralna podloga za dojenčka se dobi tudi v trgovini Hajdi ali na povezavi https://www.hajdi.si/zabava/igralne-podloge.html, izbirajte pa takšne, ki so prava izbira za dojenčke in ki so čim bolj živih barv ali pa ima igralna podloga celo kakšne živalice s črtami.

Igralna podloga naj bo iz kvalitetnega materiala

Že res, da ima vsaka igralna podloga na zgornji povezavi kar konkretno ceno, dobi pa se lahko igralna podloga tudi za kakšnih 20 €, torej za pol manj ali še več. Ampak zavedati se je treba, da je razlika v materialu zares velika. Cenejša igralna podloga je namreč narejena praviloma večinoma iz materiala, ki je precej podoben plastiki, ni kaj dosti topla in zaradi izbire materiala nikakor ni primerna za otroka, v kolikor v kakšen del zagrize, saj se zaradi sestave materiala lahko tudi zaduši. Boljši kot je material, manjša je ta možnost. Pa še ena velika razlika je, ki večini staršev niti opazna ni, in sicer izbira barv. Ni namreč idealno, da ima igralna podloga preveč različnih barvnih odtenkov, ki so vsi po vrsti živi. Igralna podloga mora namreč imeti nek fokus na izbranih stvareh, ki so stvari, za katere želimo, da otroka stimulirajo.

Izberite res kvalitetno

Kot lahko vidite, je razlika v kvaliteti in predvsem v podrobnostih zares zelo velika, pa četudi nam ni opazna in razlike ne moremo razumeti. Zato zaupajte strokovnjakom in naj bo vaša izbira zares prava in dobra, pa četudi je zanjo treba odšteti nekaj evrov več.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja