Tehnologija

Huawei P30 PRO je res odličen telefon

Trg je dandanes zares preplavljen z mobilnimi telefoni, kar nekaj proizvajalcev se močno bori za prevlado na tržišču. En od vrhunskih telefonov, ki je lani oral ledino glede videza in zmogljivosti, je vsekakor tudi Huawei P30 PRO, saj je ob času izida konkuriral najboljšim in najdražjim telefonom konkurenčnih podjetij. S 6 gigabajti delovnega pomnilnika in 128 gigabajti vgrajenega spomina Huawei P30 PRO poskrbi za tekoče delovanje kot tudi za skoraj neomejen prostor za shranjevanje vaših priljubljenih slik in video posnetkov, pa še zelo prijetnega videza in oblike je ta telefon.

Katera lastnost pa izstopa najbolj pri telefonu Huawei P30 PRO?

Huawei P30 PRONa vseh pomembnejših testih po celem svetu so najbolj izpostavljali kamero, oziroma kar štiri kamere na zadnji strani telefona, ki omogočajo izjemne posnetke in kar desetkratno hibridno povečavo, s katero si boste lahko s telefonom Huawei P30 PRO od blizu pogledali objekte in osebe, ki so se pred tem skrivale v daljavi. In za to ne boste potrebovali fotoaparata z velikim objektivom in optično povečavo – to boste lahko storili kar s telefonom Huawei P30 PRO, ki ga imate lahko ves čas kar v svojem žepu. In to je izjemna prednost v sodobnem svetu, ko se nam vsem mudi in skušamo biti čim bolj mobilni, ne da bi morali nositi dosti stvari s sabo.

Se torej splača kupiti prejšnjo generacijo vodilnega modela telefona?

Odgovor je vsekakor. Kljub temu, da ima Huawei P30 PRO že naslednika, je tako po tehničnih kot vizualnih karakteristikah to še vedno en najboljših telefonov, ki so ta trenutek na voljo na trgu. In dejstvo, da ni najnovejši krik mode, pomeni tudi, da bo na voljo precej ugodneje kot trenutni vodilni telefon istega proizvajalca. Vprašanje je torej samo, če želite imeti vsako leto najnovejši telefon, ki je na voljo ali odličen telefon za precej ugodnejšo ceno. Upoštevati je treba tudi, da z izidom novih modelov starejši postanejo tako rekoč viška, zato je potrebno sprazniti obstoječe zaloge tudi za Huawei P30 PRO, kar zares pomeni odlične cene.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja