Storitve

Fizioterapija v Ljubljani pri CCO

ccoFizioterapija je zdravljenje, ki je znanstveno utemeljeno in poudarja celostni pristop k zdravstveni oskrbi in dobremu počutju človeka, pacienta. Fizioterapija Ljubljani mesta pri CCO podjetju ali Centru celostne oskrbe, se lahko pohvali ne le z odlično izobrazbo fizioterapevta, pač pa tudi z dodatnimi znanji, kar vse zagotavlja odlično oskrbo pacienta. Že zveza, ki je del imena, »celostna oskrba«, pove, da se fizioterapevti, zaposleni v omenjenem centru, popolnoma posvetijo vsaki stranki in k zdravljenju pristopijo skrbno in pozorno, pri čemer pripravijo program, ki je varen in resnično pomaga. Fizioterapija v Ljubljani v prvem koraku vključuje fizioterapevtsko obravnavo, med katero se oceni gibljivost strankinih sklepov in mišična moč okončine, ki jo je treba zdraviti.

Fizioterapija v Ljubljani v drugem korak

Nato fizioterapevt v CCO stranko obravnava posamezno. Ta drugi korak fizioterapevtske obravnave vključuje pasivno gibanje, čemur sledijo aktivne vaje, ki jih nadzoruje fizioterapevt, ter vaje za ravnotežje, ki so nadvse koristne pri gibanju. Omenjena fizioterapija v Ljubljani vodi tudi šolo hoje, ki jo izkoristijo pacienti, ki se morajo ponovno naučiti hoditi. Najboljša fizioterapija v Ljubljani je popolnoma posvečena naslednjemu cilju: vzpostavljanju zdravja, krepitvi zdravja in seveda vzdrževanju zdravja ter kar se da najboljši funkcionalnosti okončin. Najboljša je fizioterapija v Ljubljani, ker so fizioterapevti strokovno usposobljeni in dodatno podkovani, tako da svoje delo opravljajo odlično.

Fizioterapija v Ljubljani je dostopna vsem

Fizioterapija v Ljubljani vključuje naslednje: rehabilitacijo, terapijo z laserjem, terapijo z ultrazvokom, eletroterapijo, magnetoterapijo, terapevtsko masažo in kineziotaping. Prav slednje je zadnja leta zelo priljubljeno. Gre za terapijo brez zdravil, ki pomaga zmanjšati bolečino in skrajšati čas okrevanja. Terapije pripomorejo k boljši kakovosti življenja. Omenjeni center pa je šel še korak dlje, saj fizioterapije ne nudi le v svojih prostorih, temveč tudi na domu. Določene stranke zaradi bolezni ali poškodbe ne morejo obiskati centra, zato fizioterapevt pride k njim. Storitve, ki jih nudi podjetje, so cenovno dostopne, a zelo kakovostne.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja