Otroška oprema

Fantovske kratke hlače iz denima in blaga

gap

V poletnem času in v sezoni, ko je še razmeroma toplo, fantovske kratke hlače iz blaga ali iz džinsa nudijo dečkom veliko mero udobja, še posebej, če imajo izdelan preprost elastičen pas z okrasno vrvico brez zapenjanja na gumbe. Prav tako so pomembni tudi stranski všiti žepi z zadrgo, zato da dečki vanje shranijo telefon, denar in druge potrebščine.

gapČe iščete izjemno udobne, na koži prijetne in modne fantovske kratke hlače Gap blagovna znamka v svoji spletni trgovini ponuja modele iz jeansa in blaga v različnih barvah, krojih in  dodatkih, kot so žepi pri strani na hlačnicah in logotipi. Posebej zanimivi so tudi vojaški vzorci.

Fantovske kratke hlače iz 100 odstotnega bombaža

kratke hlace iz blaga

Bombaž je material, ki je izjemno prijeten na koži in enostaven za pranje. Oblačila iz bombaža so lahko bolj športnega videza in primerna za dečke, ki so bolj aktivni in se ukvarjajo s športom. To jim nudi sproščen kroj čez boke in stegna ter zapenjanje brez zadrge.

Za suhost kože ob potenju pa dodatno poskrbijo materiali, kot je poliester in elastan. Na voljo pa so tudi bolj elegantne in za šolo primerne fantovske kratke hlače iz bombaža, ki je gladko tkan. Kroj ima skrit in nastavljiv pas ter zapiranje z gumbom na zadrgo, kar daje bolj klasičen videz.

Fantovske kratke hlače iz džinsa z zbledelim učinkom

kratke hlače iz denima

 

Modni jeans je primeren za vse priložnosti, hkrati pa denim zaradi raztegljivosti nudi tudi udobje in fleksibilnost, ki jo dečki potrebujejo pri gibanju. Posebej trendovski je moder jeans z zbledelim učinkom, nekoliko ožjim krojem na bokih in stegnih ter v obrabljenem videzu na stegnih in ob žepih.

Če iščete modne jeans fantovske kratke hlače Gap blagovna znamka v svoji spletni trgovini nudi moder džins v različnih odtenkih, pri čemer lahko izbirate modele z izdelanim nastavljivim pasom in zapenjanjem na gumbe ter modele z elastičnim pasom z okrasno vrvico. Posebej modni modeli pa so tisti, ki imajo izdelan raztrgan rob.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja