Storitve

Facebook seminar, ki ga ne smete zamuditi!

facebook seminar

Menite, da bi vaša blagovna znamka ali podjetje lahko bolje izkoristilo oglaševalski potencial Facebooka in Instagama? Želite postati bolj prepoznavni, pridobiti nove stranke in povečati promet na spletni strani? Se vam zdi, da v teoriji poznate zakonitosti oglaševanja na družbenih omrežjih, vendar potrebujete več praktičnega znanja o samem ustvarjanju oglasov, izbiranju ciljnih skupin in podobno?

facebook seminar

Izkoristite priložnost in se prijavite na Openit Facebook seminar, kjer boste skozi praktično delavnico izvedeli vse o dekovanju, načrtovanju, postavitvi, kreiranju, sledenju in merjenju oglasov na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Zaradi interaktivne narave samega predavanja je število mest omejeno, zato pohitite s prijavo na https://openit.si/izobrazevanja/poslovna-izobrazevanja/oglasevanje-na-facebooku-in-instagramu/ .

Zakaj se udeležiti predavanja?

Facebook seminar je praktična delavnica dveh delih. V prvem delu bo poudarek na osnovnem načrtovanju oglaševanja na družbenih omrežjih, določanju specifičnih lastnosti oglaševalske kampanje, sledenju in merjenju učiunkovitosti. Naučili se boste, kako odpreti in ustvariti oglaševalski račun, kakšne oblike oglasov so vam na voljo, kdaj in v katerih primerih je oglaševanje smiselno in kdaj ne, kakšne ciljne skupine lahko dosegate ter katere metrike spremljati pri analizi oglaševanja. Poleg tega boste izvedeli vse aktualne novosti v oglaševanju na teh dveh platformah ter vse posebnosti, ki jih morate upoštevati za kreiranje uspešnih oglasov. Drugi del delavnice bo namenjen praktičnemu delu, kjer se boste na podlagi dobljenih informacij iz prve roke postavili svoj oglas od začetka do konca.

Komu je Facebook seminar namenjen?

Facebook seminar je namenjen majhnim podjetjem, skrbnikom družbenih omrežij, zaposlenim v marketingu in prodaji, tistim, ki imajo stik z medijskim zakupom … Skratka vsem, ki so se že spoznali z oglaševanjem na družbenih omrežjih v takšni ali drugačni obliki, vendar ustvarjanje lastnega oglasa ni tako enostavno, kot so si predstavljali. Dva predavatelja, Openit strokovnjaka za oglaševanje na družbenih omrežjih, se bosta pred delavnico seznanila z aktivnostmi vašega podjetja in vam skozi Facebook seminar pomagala svetovati iz prve roke.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja