Lepota in Zdravje

Cryo terapija za čvrsto in pomlajeno kožo

cryo derm

Cryo terapija je nova, hitra in učinkovita terapija na področju estetskih tretmajev proti staranju kože na obrazu in telesu. Besedna zveza je kombinacija grških besed »kryos«, ki pomeni hladen oz. mrzel ter »therapeia«, ki pomeni terapijo oz. nego. Cryo terapija omogoča izvajanje 4 različnih tretmajev, ki imajo skupaj učinek knajpanja.

Bistvo tretmaja je, da se najprej koža očisti z odstranitvijo vrhnje plasti, nadaljuje pa z vakumsko masažo oz. spodbujanjem rasti novih celic. Z globinskim segrevanjem kože se doseže boljši krvni pretok in tvorba novega kolagena, tretma pa se zaključi z ohlajanjem kože, zaradi česar doseže dolgotrajno napetost. Podrobne informacje o posameznem tretmaju najdete na https://www.rehamed.si/cryo-derm/.

Kako poteka cryo terapija?

Terapija se izvaja s specializiranim aparatom, ki s posebnimi nastavki različnih velikosti omogoča izvajanje 4 različnih terapij, ki dosegajo najboljše rezultate z različnimi medsebojnimi kombinacijami.

• Diamantna mikrodermoabrazija oz. piling, kjer se odstrani vrhnja plast kože in s tem sproži stimulacija kolagena, elastina in rast novih celic v globok plasti povrhnjice.
• Radialna endodermna terapija, kjer gre za prijetno vakumsko masažo, s katero se veča prepustnost kapilar, popravi se struktura kolagenskih in elastičnih vlaken, izboljša se tonus mišic.
• CPTechnology oz. radiofrekvenca, kjer se z visokimi temperaturami razgrajujejo maščobne obloge ter na tak način odpravlja celulit.
• Cryo terapija, kjer se s pomočjo aplikatorja hladijo točke na obrazu in telesu, ožanje in razširitev krvnih žil pa povzroči boljši dovod kisika in prekrvavitev.

terapija cryo derm

 

Za koga je primerna?

Cryo terapija je primerna za moške in ženske v različnih starostnih obdobjih. Namreč, poleg zmanjševanja gub, odpravljanja maščobnih oblog in strij ter pomlajevanja kože se uporablja tudi za odpravljanje aknastih brazgotin, zamašenih por, starostnih peg in neenakomernih pigmentacij.

Terapija na obrazu ponavadi traja približno eno uro, na telesu pa je čas odvisen od velikosti površine, na kateri se tretma izvaja. Prvi rezultati z vsemi štirimi postopki so opazni že po prvem obisku, za dolgoročni učinek pa se priporoča več terapij (4-6 za obraz in 10-15 za telo).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja