Storitve

Coris poskrbi za brezskrbno dopustovanje

CORIS zavarovanje

Dopustniški čas je že pred vrati in številni med nami že zavzeto načrtujemo preživljanje počitnic v tujini. Ker živimo v zelo negotovih časih, ki nam lahko povsem nepričakovano prinesejo nepotrebne skrbi, se lahko kaj hitro zgodi, da naše brezskrbne počitnice postanejo peklenske.

Da bi si zagotovili več varnosti za primer, ko bi kaj lahko šlo narobe, je zelo priporočljivo skleniti asistenčno zavarovanje v tujini. V Sloveniji je prav za to področje zavarovanj specializirano podjetje Coris, ki vam lahko s svojim lastnim asistenčnim centrom pomaga v primeru, ko se vam v tujini zgodi nesreča in potrebujete medicinsko pomoč ali prevoz v bolnišnico.

Zakaj skleniti zavarovanje pri podjetju Coris?

Na zavarovalniškem trgu prevladujejo dve ali tri večje zavarovalnice, ki ponujajo širok spekter različnih zavarovalnih produktov. Vendar je Coris eden redkih, ki je specializiran izključno za sklepanje asistenčnih zavarovanj v tujini in ostalih zavarovanj, ki jih potrebujete, ko se odpravite na potovanje. Tako so povsem usmerjeni v zavarovanja, povezana s potovanji.

CORIS

Največja prednost pred velikimi zavarovalnicami je vsekakor njihova sposobnost hitrega prilagajanja potrebam trga. Na isti lokaciji, kjer je sedež podjetja, imajo tudi svoj lastni 24-urni klicni in strokovni asistenčni center. Tako ista ekipa z iste lokacije prodaja zavarovanja ter izvaja pomoč v tujini. S tem je zagotovljena nemotena komunikacija in kakovostno izvajanje storitev pomoči v tujini za stranke, ki takoj pomoč potrebujejo.

Dolgoletne izkušnje in nenehen razvoj na strokovnem področju

Podjetje Coris je na slovenskem trgu prisotno že vse od leta 1993, ko so prvič ponudili asistenčno zavarovanje v tujini. Svojim strankam pomagajo organizirati pomoč kjerkoli po svetu. Izvajanje medicinske asistence, ko je potrebno mednarodno reševanje škodnega primera, je lahko izredno zapleteno in zahtevno.

Trenutno pa je njihovo glavno poslanstvo ustvarjanje spletnih zavarovanj. Pri tem se zavedajo pomembnosti nenehnega iskanja novih inovativnih rešitev. V okviru podjetja delujejo različne ekipe, ki delujejo vsaka na svojem področju: od asistence in trženja do računovodstva in zaledne pisarne. Pri tem pa je nepogrešljivo tudi njihovo uspešno sodelovanje z zunanjimi partnerji, ki prinašajo še dodatno vrednost v poslovanju podjetja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja