Tehnologija

Blootooth slušalke, vsepovsod s teboj

bluetooth slušalke a1

Velike bluetooth slušalke postajajo vedno bolj opažene po ulicah, ne samo kot sodobni tehnološki pripomoček, temveč tudi kot dopolnitev modnega sloga. Poleg trendovskega imidža vam omogočajo brezžično svobodo ob poslušanju glasbe več ur, brezskrbno prostoročno klicanje in upravljanje telefona preko glasovnega pomočnika.

Primerne so za vsakogar in za vse priložnosti – pri delu v pisarni, športnih aktivnostih, na daljših potovanjih ali izletih, pri igranju računalniških igric, za dolge klepete po telefonu s prijatelji … Z brezžičnimi slušalkami boste našli svojo oazo miru, ki jo v danem trenutku potrebujete. In naj vas ne skrbi njihovo delovanje, kar se tiče tehnologije in kakovosti zvoka so popolnoma primerljive s klasičnimi žičnimi slušalkami.

Zakaj izbrati bluetooth slušalke?

Eden izmed ključnih razlogov, zakaj izbrati bluetooth slušalke, je odsotnost motečega kabla, ki omejuje vaš doseg med poslušanjem. S pametno napravo se povežejo preko brezžične tehnologije in delujejo v radiju do nekaj metrov, kar pomeni, da lahko med delom stopite po skodelico kave, brez da snamete slušalke ali stisnete pavzo med svojim najljubšim komadom.

bluetooth slušalke -a1

Zaradi tega so enostavne in priročnejše za uporabo tudi pri nekaterih športnih aktivnostih, ko telefona ne rabite ali ne morete imeti neposredno na sebi. Najboljše pa je, da uporabljate le ene bluetooth slušalke za vse naprave – mobilni telefon, tablico ali računalnik!

Vse na dosegu roke

Na trgu obstajata dva modela, minimalistične bluetooth slušalke, ki se vtaknejo v uho ter klasične z naglavnim trakom. Obe različici sta ergonomsko in uporabniško dovršeni, sodobna tehnologija poskrbi za kakovosten zvok, številne pametne funkcije in vzdržljivost baterije. Nekatere bluetooth slušalke so celo tako pametne, da samodejno zaznajo dejavnost (na primer tek ali vožnjo) ter prilagodijo nastavitve okoljskega zvoka.

Čas delovanja baterije je različen, od nekaj ur do nekaj dni, skoraj vse pa že imajo možnost, da jih v primeru prazne baterije za nekaj časa hitro napolnite kar preko priloženega etuija ali napajalnika. Poslušanje glasbe ali sprejemanje klicev, brezžične slušalke vam omogočajo, da imate vse na dosegu prstov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja