Šport in prosti čas

Bet at Home je vodilna stavnica v Evropi

Bet at home

Že od leta 2000 dalje Bet at Home razveseljuje svoje zveste igralce stav, do danes se jih širom Evrope nabralo že približno 5 milijonov. To ne preseneča nobenega igralca stav, saj Bet at Home nudi možnost stav na praktično vse svetovne športe, zato je izbira zares pestra in prav vsakdo lahko najde kakšno stavo zase. Bet at Home stavnica ima razpisane tudi različne bonuse, zato je tudi tako zelo priljubljena pri igralcih iger na srečo oz. stav. Res je, da gre v glavnem za športne stave, ampak saj so ravno te tiste, ki so najbolj privlačne. Za ljubitelje politike, pa so omogočene tudi stave na npr. kdo bo naslednji ameriški predsednik. Omogočene pa so tudi stave na drugih področjih, kot npr. kdo bo dobil Oskarja in podobno.

Bet at Home ima že dolgo zgodovino

Spletna stavnica Bet at Home obstaja že 20 let, kar ni ravno pogosto med spletnimi stavnicami. Res je, da so same stave starejše od 100 let, vendar ne na spletu, na spletu je Bet at Home stavnica med najstarejšimi, če že ni celo najstarejša. Tako dolgo pa že razveseljuje svoje uporabnike ravno zaradi tega, ker omogoča stave na praktično vse svetovne športe in ker je prevedena v praktično vse svetovne jezike, tudi v slovenskega. Prevod v domači jezik, pa je za mnoge ključnega pomena, da se sploh odločijo registrirati. Prevedeno je prav vse, tudi navodila za uporabo, priročnik za stavljenje, ipd.

Bet at Home enostavno izplačuje

Kar je pa ključnega pomena za priljubljenost spletne stavnice, pa so enostavna in hitra izplačila. Izplačilo iz Bet at Home je možno preko različnih spletnih denarnic ali na kreditno kartico ali pa tudi na vaš osebni račun. Izplačilo v spletne denarnice je najbolj privlačno, saj je najbolj diskretno, diskretnost pa za veliko igralcev stav zelo pomembna. Da začnete uživati v igrah na stavo na spletni stavnici Bet at Home, se morate le še registrirati, če se še niste in praktično takoj boste lahko položili svojo prvo stavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja