Storitve

Altituda poskrbi, da se vam od višine ne zvrti

delo na višini-altituda

Če ste lastnik vrta ali parcele, ki jo krasijo drevesa, potem verjetno dobro veste, kako zelo pomembno je, da ta ostanejo zdrava in močna. To pa je možno doseči le z ustreznim pregledovanjem in vzdrževanjem. Da pa ne boste sami plezali na visoka drevesa, si raje poenostavite delo in najemite ustrezno usposobljene strokovnjake, ki vam bodo pri tem pomagali.

Strokovna ekipa arboristov pri podjetju Altituda vam bo z veseljem svetovala in podala ključne informacije o sajenju in vzdrževanju dreves, drevesnic in grmovnic. Arboristika je namreč področje, ki se ukvarja z njihovim preučevanjem in ohranjanjem, medtem ko izkušeni arborist lahko svetuje in izvaja nadzor nad izvedbo različnih del, naj bo to sajenje, obrezovanje ali zgolj skrb za varnost dreves.

Izkušnje, znanje in strokovnost

Za ohranjanje zdravega rastlinskega in drevesnega okolja ni dovolj le sama ljubezen do narave in želja po povezanosti z njo, temveč so potrebne dolgoletne izkušnje in ustrezno znanje. Arboristi podjetja Altituda niso specializirani le za obrezovanje in sajenje dreves, ampak tudi opazujejo in nadzirajo njihovo pravilno rast ter skrbijo za ustrezno vzgojo.

altitudaa

Obenem poskrbijo, da vejevje ne sega prenizko, poleg tega pa še odstranjujejo in redčijo suho vejevje ter skrbijo za ustrezno zaščito dreves pred zunanjimi okoljskimi vplivi. Pri podjetju Altituda vam bodo najprej brezplačno ocenili možnost nevarnih situacij ter vam ponudili celovit pristop s strokovno opravljenimi storitvami in z zelo hitrim odzivnim časom.

Od arboristike do zimske službe

Skrb za zdrava drevesa in grmovnice ni edina storitev, ki jo nudi Altituda, saj izvajajo tudi posek in spravilo lesa, opravljajo različna dela na višini, pomagajo pri selitvah, priskočijo pa vam lahko tudi na pomoč pozimi pri odstranjevanju snega z dvorišč in streh, kot tudi visečih ledenih sveč, ki so lahko nevarne za mimoidoče.

Pri tem vam sneg lahko odstranijo ročno in mehansko, poskrbijo pa tudi za njegov odvoz. V primeru, da je za naslednje jutro napovedan sneg, lahko že vnaprej prek spletnega obrazca preprosto sporočite, da želite naročiti odstranjevanje snega z vašega dvorišča ter si tako prihranite jutranje zgodnje vstajanje in kidanje snega.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja